Qui Som

Juanjo Serrano Fusteria d’Alumini, una empresa dedicada a la fusteria d’alumini, va tenir els seus inicis a l’octubre de 1996, operant inicialment des d’un local de 70 m² situat a la part alta del poble. No obstant això, des de llavors, hem experimentat un creixement continu i significatiu.

L’any 2001, marcant una fita en la nostra història, l’empresa va fer un pas important en traslladar-se a una nau de 300 m² en el polígon industrial Mas d’en Cisa. Aquest canvi no sols va representar un augment considerable en la nostra capacitat de producció, sinó que també va permetre la implementació d’instal·lacions totalment reformades i modernitzades. Des de llavors, hem mantingut un compromís constant amb la millora i la innovació, actualitzant les nostres instal·lacions any rere any per a proporcionar serveis cada vegada més eficients i d’avantguarda.

25 Anys d'Experiència

Amb més de vint anys en la indústria, som una empresa familiar que es distingeix per fabricar internament la majoria dels nostres productes. Aquest enfocament ens atorga control sobre la qualitat, garantint estàndards alts i la satisfacció del client. La fabricació pròpia ens permet supervisar cada fase del procés i respondre eficientment a les demandes del mercat, assegurant productes que reflecteixen la nostra dedicació a l’excel·lència i compleixen amb les expectatives dels nostres clients.

Atenció Personalitzada
El nostre compromís amb l’excel·lència no sols es reflecteix en la qualitat dels nostres productes, sinó també en l’atenció personalitzada que brindem a cada client. Estem dedicats a entendre les seves necessitats específiques i a adaptar els nostres serveis per a complir amb les seves expectatives de manera precisa.
Innovació i Perseverança
En Juanjo Serrano Fusteria d’Alumini, hem estat part activa del canvi en el sector al llarg dels anys. La nostra història reflecteix perseverança, dedicació i un compromís constant amb la millora contínua. Estem llestos per a continuar creixent, innovant i brindant als nostres clients la qualitat que ens distingeix.

“La teva Visió, La nostra Missió: En Juanjo Serrano Creem Espais Únics amb Fusteria d’Alumini.”

– Juanjo Serrano

Fem realitat els seus projectes

Open chat
Necessites ajuda?
Hola👋
En què podem ajudar-te?